logo temposport

Az időd mérjük!

 

high5 logo

Helyezd a teljesítményed egy teljesen új szintre. 2009-óta ez a Mi mottónk!

A High5 Sports Nutrition, egy korszerű sporttáplálkozási termék, amit speciálisan arra fejlesztettek ki, hogy gyorsabban és tovább versenyezz, egy kemény, állóképességet igénybe vevő kihívás esetén.

A High5 termékek a ma elérhető legjobb minőségű kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Forradalmi összetételével újra értelmezték és leegyszerűsítették a táplálékkiegészítő termékeket. Ebben tényleg az van amire szükséged van, és működik nem csak marketing szöveg!!!

Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy a termékeink érted dolgozzanak és a legjobbat hozzák ki belőled.

Ne feledd, ha minket választasz, akkor biztos lehet abban, hogy ha keményen beleteszed a munkát az edzésekbe, és odafigyelsz a frissítési tanácsainkra akkor SOHA nem fogsz elbukni!

Ha többet akarsz tudni termékeinkről: www.high5.hu

 

Cartographia logo

A Cartographia kiadó Magyarország legrégebbi térképészettel foglalkozó cége, amely nemrég ünnepelte 60. évfordulóját. Az 1954-ben alapított Kartográfiai Vállalatot 1993. januárja óta ismeri Cartographia néven az ország. Kiadványainkat folyamatosan frissítve, vásárlóink számára széles kínálatot biztosítva továbbra is állunk rendelkezésre. A hat évtizednyi tudást, tapasztalatot igyekszünk felelősséggel kezelni, hogy kiadónk továbbra is partnere lehessen azoknak, akiknek nyomtatott vagy digitális formában megbízható turisztikai információra, térképre, navigációs szolgáltatásokra van szüksége. Tovább a kiadó weboldalára!

 

hk

A holkerekparozzak.hu-t 2010 márciusában indítottuk, azzal a céllal, hogy a többi kerékpározással foglalkozó oldallal ellentétben - melyek többségében versenysportként közelítik meg a témát - a nagyközönséghez, a hobbi kerékpárosokhoz, túrázókhoz szóljunk. Cikkeink is ezen szellemben készülnek

Túra adatbázisunkban rengeteg túrát talál az érdeklődő akár aszfalton, akár terepen akar kerékpároznA Bükk Hegyikerékpár Maraton támogatását is ebben a szellemben végezzük. Sajtó megjelenések mellett szakmai tanácsokkal, illetve a szervezésben való részvétellel segítjük a rendezvényt. Fő célunk a rendezvényt minél közelebb hozzuk az amatőr kerékpárosokhoz.

 

 

deuter logo

Az 1898-ban alakult Deuter, a legrégebbi márka a szakmában. A hátizsákokat teljes körű, abszolút kényelem, és tökéletes részletek jellemzik.  A termékek megalkotásánál elsődleges szempontként mindig az anatómiai,  biztonsági és minőségi követelményeket helyezik középpontba. Az egyes termékcsaládok minden esetben felhasználó-specifikusan vannak tervezve. Legyen szó sportolásról, túrázásról vagy akár hétköznapi használatról, a Deuter hátizsákok és kiegészítőik minden felmerülő igényt kielégítenek és megbízhatóan elkísérnek, bármilyen kalandról is legyen szó!