kedvez

xlc ajandekok 2024 banner

A hegyi kerékpározás az egyik legjobb módja a természetben sportolásnak, ha szereted a kihívást az utazást és a kalandot, akkor készülj fel a Bükki Nemzeti Park lenyűgöző tájain való bringázásra, fedezze fel a versenyünk nyújtotta élményeket hazánk legtöbbször megrendezett versenyén. Az esemény gyönyörű természeti környezetben vezet a Bükk Heves megyei tájain. Emellett a kísérők és versenyzők megismerhetik a helyi vendégszeretetet, konyhát és turisztikai nevezetességeket a verseny előtti és utáni szabadidőben.

 image17

A BÜKK Hegyikerékpár Maraton XXIII. alkalommal 2023. augusztus 5-6-án kerül megrendezésre Bélapátfalván lévő rajt-cél központtal. Az esemény négy távból áll, ebből választhatnak a versenyzők.

A kezdőknek és gyerekeknek a mini távot kínáljuk, ez 14 km 440 méter szintkülönbség.

A gyakorlottabb bringásoknak a lehetőség a rövid táv, 30 km 780 méter szintkülönbség.

A rendszeresen edző sportolóknak a kihívás a közép táv, 60 km 1600 méter szinttel.

A profi montisoknak a kihívás a hosszú táv, itt 86 km 2300 méter szintemelkedéssel.

 

Van eMTB kategória is, részükre a közép távon megy a nyomvonal.

Nevezés: www.odinsport.eu

Kedves Sporttársak!

Augusztus 7-én lezajlott a XXII. Bükk Hegyikerékpár Maraton (BHM). Remélhetőleg minden résztvevő pozitív élményekkel távozott a rendezvényünkről, Bélapátfalváról.
Köszönöm mindenkinek, aki eljött és megtisztelte kerékpáros versenyünket részvételével.
Hálával tartozom a családomnak, akik évek óta elviselik a versenyszervezéssel járó stresszes Nagy Ádámot, azaz engem.
Köszönöm a velem sok-sok éve dolgozó szervezők értékes munkáját, segítségét.
Köszönet illeti Ferencz Péter urat, Bélapátfalva polgármesterét, aki védnöksége alá vette versenyünket és biztosította a maraton rajt-cél területét.
A BHM sikeres lebonyolításához hozzájárultak támogatóink: Halatus Kft. HIGH5, Buster Papp Misi, Bélapátfalva Kulturdia Kft, Deuter, Bélkő Kft, Tempo Sport Kft, Nagy Kerékpár-Sport, Egererdő Zrt, Bükki Nemzeti Park, HEOL, Bélapátfalva Város Önkormányzata.

Találkozunk 2023. 08. 06-án!
Ha jól érezted magad, add tovább a hírt és jövőre hozd el barátaidat, munkatársaidat is!
Mindenkit szeretettel várunk!


Sporttársi üdvözlettel: Nagy Ádám és szervezőcsapata

web2 copy

 

A nagy múltú Bükk Hegyikerékpár Maratont 2022.augusztus 7-én második alkalommal rendezzük meg Bélapátfalván . A városka, Ferencz Péter polgármester vezetésével, igyekszik jó házigazdája lenni a maratonnak.

Sajnos a korona vírus járvány, az orosz-ukrán háború gazdasági hatásai mindenre negatívan hatnak, így a tömegsportra is. A Bükk Maraton is megújulási folyamaton megy át: új arculattal jelenünk meg és a tömegsportban érzékelhető változások kihívásainak is igyekszünk megfelelni. Mindenkit várunk a versenyünkre, aki szereti a mozgást, a kerékpározást, a sportolást a szabadban! Biztosan megtalálod a képességeidnek, felkészültségednek megfelelő távot.

Nagy Ádám

Gyere el és győzd le a hegyeket!plakat weblap

Közeleg versenyünk időpontja. Kedvezményesebb nevezés még július 13-ig. kis kedvcsináló videó a kezdő és gyermek bringásoknak a mini távhoz. Valahol el kell kezdeni a versenyzést, ehhez az egyik legjobb lehetőség a Bükk Maraton mini távja. Nevezés: www.odinsport.hu

Még nem indultam MTB maraton versenyen, hogyan kezdjem??

A legfontosabb, ha már van bringád /Mountain Bike/, kezdj el rendszeresen bringázni. Fontos a fokozatosság, nem célszerű 80 km tereppel kezdeni. Hetente ha már 2-3 alkalommal bringázol néhány órát a saját tempódban legalább 1 hónapja, tervezheted az első könnyebb versenyedet. Mi a Bükk Maratont szervezzük, itt a kezdő táv  mini /12 km/, abszolút a kezdőknek és gyerekeknek hoztuk létre. Ez a kezdők felkészültségének megfelelő táv. Következő lépés a nevezés, a szervező hon lapján a versenykiírásban megtalálod a részleteket, nevezési felület. A BHM esetében regisztrálnod kell az odin rendszerben /www.odinsport.eu/. A regisztrációhoz szükséges segítség itt. Ha kedvet kaptál jelentkezz, egyéb információk a honlapunkon.

112

A verseny időpontja augusztus 7., még van időd a felkészülésre, tekintsd ezt kihívásnak, legyen ez a motiváció a rendszeres edzéshez.
Mire vársz? Jelentkezz, használd ki a kedvezményes nevezést február 28-ig.
GYERE EL ÉS GYŐZD LE A HEGYEKET!
Várjuk a jelentkezésedet!

BHM csapata

hir

Kedves Sporttársak!

 

2021 sok szempontból vízválasztó az életünkben, a sportban, a kerékpározásban, a Top Maraton és a Bükk Maraton történetében. Nagy múltú, régi versenyünk - a Bükk Hegyikerékpár Maraton = BHM - új helyszínre, Bélapátfalvára költözött az idei szezonban. A változatos, új kihívást jelentő pályák, a táj szépsége és a versenyzés lehetősége, az extrém időjárás ellenére is elnyerte a tetszéseteket.

Nagy öröm volt számunkra, hogy kedvező visszajelzéseket és biztatást kaptunk tőletek, versenyzőktől, valamint a helybéliek és a város vezetése is pozitívnak értékelte a rendezvényt. Így a Bükk Maraton folytatása mellett döntöttünk, Bélapátfalva város vezetésével négy éves folytatásról állapodtunk meg. Az érzékelhető nehézségek ellenére hisszük, hogy versenyünk túlélője lesz a magyar montaine bike mélyrepülésének és bízunk benne, hogy a BHM a sportág érdekeit, értékeit képviseli majd a jövőben is, mint már évtizedek óta teszi! Ehhez kívánok jó egészséget, kitartó edzést minden bicajosnak, régi és új versenyzőnek!

Köszönjük azoknak a sporttársaknak, akik az idén is, és évek óta eljönnek a Bükkbe, hogy megméressék magukat és egy jó bicajozás során legyőzzék a hegyeket!
Hívunk és várunk Benneteket 2022. augusztus 7-én! Hozzatok magatokkal új versenyzőket, vagy ifjú titánokat!

A hagyományok megtartásával számos újítással is igyekszünk felkelteni a versenyzési kedvet.

A maratont a kezdők részére könnyítjük, így lehetőséget adva a még versenyen sosem indult bringásoknak és a gyerekeknek is a részvételre a mini távon, vállalható kihívás teljesítésére.

A rendezvényre a nevezési díjat nem emeljük, valamint próbálunk nagyobb szolgáltatást nyújtó startcsomagot összeállítani, reális díjért.

A versenynek otthont adó város nem csak a gyönyörű „hátterünkről” – a Bél-kő hegyről nevezetes: jövőre már igyekszünk a nevezetességeit, értékeit is bemutatni nektek.

Izgalmas ötleteink vannak erre nézve, ezek egyike pl. egy kerékpáros túra a verseny előtti nap délutánján, melynek során a látnivalók szórakoztató megismerése mellett a városka gasztronómiai kínálatából is kaptok ízelítőt.

Figyeljétek az oldalunkat, többféle nyereményjátékba kapcsolódhattok majd be, valóban értékes nyereményekért.

A nevezés december 1-én indul!

Tedd a karácsonyfa alá és írd be a jövő évi naptáradba! Úgy tervezd a nyaralásod: 2022.augusztus 6-7-én BÜKK MARCI Bélapátfalva.

Újdonság lesz, hogy 21 éven keresztül a startcsomagban egyedi emblémázott pólót adtunk, ezt cseréljünk a jövő évtől.

Ebben szeretném a segítségeteket kérni, mi legyen az ajándék a startcsomagban?

A. Fullcap sapka

B. Nyakkendő

sapi

nyak 1

Szavazás itt.