Mindig mondjuk: „Egy kerékpár versenyen a megfelelő frissítés a legfontosabb!

Hogy miért gondoljuk így? Mert hiába edzel keményen, ha a versenyen nem megfelelően és nem a megfelelő termékkel frissítesz, akkor nem tudod kiadni magadból a maximumot!

Ezért is vagyunk a BÜKK MARATON frissítő partnere már hosszú ideje.

 

A High5 Sports Nutrition, egy korszerű sporttáplálkozási termék, amit speciálisan arra fejlesztettek ki, hogy gyorsabban és probléma mentesen versenyezz, egy kemény, állóképességi kihívás esetén, legyen az futás vagy kerékpározás akár triatlon.

A High5 termékek a ma elérhető legjobb minőségű kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Forradalmi összetételével újra értelmezték és leegyszerűsítették a táplálékkiegészítő termékeket.

Ebben tényleg az van amire szükséged van, és működik nem csak marketing szöveg!!!

Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy a termékeink érted dolgozzanak és a legjobbat hozzák ki belőled.

Ne feledd, ha minket választasz, akkor biztos lehetsz abban, hogy ha keményen beleteszed a munkát az edzésekbe, és odafigyelsz a frissítési tanácsainkra akkor SOHA nem fogsz elbukni!

Ha többet akarsz tudni termékeinkről, keress minket az BÜKK Maraton Expon.

EXKLUZÍV!!! Bemutatkozik a High5 SLOW RELEASE termékcsalád. Új kimondottan közép és hosszú távokhoz készült lassú felszívódású, izomaltulóz szénhidrát tartalmú sportital és zselé 70 féle elektrolit és nyomelemekkel.

d864.tmp

Bővebben itt

Minden High5 termékre -20% kedvezmény csak az EXPÓN!!!

Találkozzunk szombaton és vasárnap a Bükk Maratonon!

www.high5.hu