A Tekerj a zöldbe! 2020 programsorozat célja a kerékpározás népszerűsítése, a kerékpározást, mint rekreációs tevékenységet folytatók létszámának növelése. Szeretnénk ezzel azokat is megszólítani, akik szeretnének, de egyedül nem mernek, nem akarnak kerékpártúrára menni.

 

Kettő kerékpártúrát szervezünk a 20. Bükk Hegyikerékpár Maraton előtti napon. Az első túránk délelőtt 10:00-kor indul A Bükk hegység aszfaltozott útjain enged betekintést az ország legszebb hegységének tájaiba. A második túrán ugyanazon a napon délután 16:00 kor indul, ide az e-bike szerelmeseit várjuk egy olyan túrára, ahol a kerékpár egy kicsit akár sáros is lehet. Keress minket bátran és bizalommal!
A regisztráció itt érhető el.

 

1. Bükki Barangolás

  • Ajánlott kerékpár: országúti; gravel; cross; trekking
  • A túra táv 30 km
  • Szintemelkedés: 800m
  • Az útvonal 100%-ban szilárd burkolatú út

 

A túra Felsőtárkányról, a Bükk Hegyikerékpár Maraton rendezvény központjából indul. 30 km hosszan vezet a Bükk-hegység aszfalt útjain. 40%-ban kerékpározásra kijelölt közúton, 60%-ban erdészeti aszfalt utakon.

 A pálya nyomvonala ITT! érhető el.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de a tervezés miatt előzetes regisztráció szükséges!
Nincs más teendőd, csak regisztrálni, 10 óra előtt pár perccel megérkezni, majd legyőzni velünk a hegyeket! Várunk szeretettel!

Ha 10 órakor érkezel, már csak az indulók hátát fogod látni!

 

2. Ódorvári cross e-bike kerékpártúra

 

  • Ajánlott kerékpár: E-MTB; E-trekiking
  • A túra táv 36 km
  • Szintemelkedés: 770 m
  • Az útvonal 16 km aszfalt és 20 km földes úton vezet

 

A túra Felsőtárkányról, a Bükk Hegyikerékpár Maraton rendezvény központjából indul. 36 km fogunk tekerni. Bepillantunk a hegység egyik leghangulatosabb völgyébe, majd egy igazi rablóvár romjairól csodálhatjuk meg a a déli Bükk panorámáját.

  A pálya nyomvonala ITT! érhető el.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de a tervezés miatt előzetes regisztráció szükséges! Csak e-bike-os résztvevőkert várunk. Nincs más teendőd, csak regisztrálni, 16 óra előtt pár perccel megérkezni, majd legyőzni velünk a hegyeket! Várunk szeretettel!

 

Ha 16 órakor érkezel, már csak az indulók hátát fogod látni!

szponzorok2020