A várhatóan 30 celsius fokos hőség miatt, a startcsomagba nem gel hanem HIGH5 ZERO kerül.

Lentiekben útmutatás a ZERO használattal kapcsolatban. Jó versenyzést kívánunk!

A ZERO az új magas elektrolit tartalmú sportital tabletta, a High5-tól. Fogyasztható edzés előtt, közben és utána is. Egy tabletta 750 ml vízbe dobva egy ízletes, frissítő, cukormentes, szénhidrátokban szegény, elektrolitokban gazdag italt eredményez, magas magnéziumtartalommal, mely megóv a görcsöktől.

Minden tubus 20 tablettát tartalmaz, melyből 15 liter izotóniás italt tudsz készíteni. Mindegy mit sportolsz, mindegy milyen környezetben, csak tegyél egy tubus ZERO-t a táskádba és maradj hidratált, az egész nap folyamán. Hosszú tekeréseknél, vagy hosszantartó versenyeken csak dobj be a zsebedbe egy csomaggal, és változtass minden vízcsapot optimális hidratáló forrássá. A pezsgőtabletták azonnal oldódnak, hogy egy könnyű, frissítő, szénsavmentes italt biztosítsanak, magas elektrolit szinttel, bárhol, bármikor.

Zsírégető Rendszer: A ZERO része a High5 Zsírégető Rendszerének. Ez két részben érkezik: ZERO és a GT100 zöld-tea kivonat. A rendszer célja, hogy fokozza az edzés közben elégetett zsír arányát. Az előzetes tesztek a Glasgow Egyetemen folytak, a szénhidrátos italokat helyettesítve a ZERO-val, jelentősen megnövekedett a sportolók zsírégetésének aránya a teszt közben. A teszt közben bevetve a legújabb fejlesztésű GT100 zöld-tea kivonatunkat, a zsírégetés mértéke még magasabbra nott.

A zsírveszteség: Megemelve a ZERO és a GT100 mennyiségét, ezzel egy időben csökkentve a bevitt szénhidrát mennyiségét (a normál sportitalokban a szénhidrát rengeteg kalóriát tartalmaz) azt eredményezte, hogy a zsírégetés mértéke nőtt. Könnyen belátható, hogy a felesleges zsír elégetése súlyveszteséghez ebből kifolyólag pedig teljesítménynövekedéshez vezet. Hogy mennyivel növeli egészen pontosan a zsírégetés mértékét, erről még jelenleg is folynak a kutatások.

 Eddz Lassan, Versenyezz Gyorsan Ez egy protokoll, melynél szénhidrát nélküli itallal (például ZERO-val) edzel, a versenyen pedig beveted a szénhidrátos italt, például az Energy Source-t, vagy az Isotonic-ot. Az elmélet azon alapul, hogy terheld a szervezeted szénhidrátbevitel nélkül, több zsírt elégetve ezzel, azt használva üzemanyagként. Így képes leszel rá, hogy versenykörülmények között is jól toleráld az alacsony glikogénszintet. Ez a gyakorlat, már jelenleg is használatos a legprofibb kerékpáros csapatok között. Jelenleg is kutatásokat folytatunk, hogy megismerjük ennek a jelenségnek a pontos okát, és tudjuk hasznosítani a teljesítmény növelésére Hogy jobban megismerkedhess az Eddz lassan, Versenyezz Gyorsan; elvvel, az ultrakönnyű, zavartalan kerékpározás érdekében csomagolj egy-két tablettát alufóliába és süllyeszd a mezed zsebébe. Így könnyebb hordozni, mint az egész csomaggal. A ZERO-nak nagyon könnyű íze van, normál használatnál, 750 ml-be 1 tablettát teszel. Ha ivóhátizsákod van, literenként 2 tablettát használj. Ha az erősebb ízű italokat kedveled, egyszerűen elkészítheted, 1.5 tablettát tegyél 500 ml-be, vagy 2 tablettát 750 ml-be. A tabletták be vannak metszve, annak érdekében, hogy könnyű legyen eltörnöd.

high5-zero-v2-stg854f8c7219d9cfb03adec1948bc534a41 thum 140x1404afcc00d08e4efbf1c943302f0a2f710 thum 140x140    
Bukki promo