terepfutas alapjai tr 1 700x300

Unod már ugyanazokat a köröket róni a Margit-szigeten vagy a közeledben található rekortán pályán? Eleged van az utcák túlzsúfoltságából és abból, hogy a szűk járdákon állandóan az el-elmélázó sétálókat kell kerülgetni? Egyhangúnak találod már a sík aszfalton való futást? Ha határozott igen a válasz, akkor rakd félre a benned lévő kétségeket és szabadulj ki a természetbe! Próbáld ki a terepfutást!

A terepfutás menő. Az utóbbi években egyre többet és többet hallunk róla, egyre népszerűbb alternatívája lesz az aszfalton kezdő, de kihívásokat kereső futók körében. És ez jól is van így, biztató a tendencia. Sőt, sokkal egészségesebb lenne, ha kint, a természetben, parkokban és erdőkben futnánk inkább, mint a nagyvárosok rossz levegőjétől bűzlő környezetében. Tudom, nem mindenki teheti meg, hogy csak úgy kiszalad a városból, mert van, hogy nincs hova – nincs, vagy csak nagyon messze akad pár lejtővel és emelkedővel tarkított dombocska. De aki teheti, ne szalassza el a lehetőséget!

Mielőtt belevágnál a terepfutásba, nem árt pár dologgal tisztában lenni, megfelelően felkészülni, testileg-lelkileg ráhangolódni. Terepen futni egészen más, mint aszfalton!

Tovább a teljes cikkre!

Figyelem!

A Kalenji Trail terepversenyre február 28-ig azaz már kevesebb mint 15 napig lehet a legkedvezőbb áron nevezni!

A 4 km-es bemelegítésre :D 1500 -, a 16 km-es távra 2500 Ft a nevezési díj, ami egy emlékpólót is tartalmaz.

Te neveztél már?

szonzorok2019

logo kalenji 300x198

Február 28-ig kedvezményesen nevezhetsz.

Elindult a kedvezményes nevezés terepfutó versenyünkre. Február 28-ig kedvezményesen nevezhetsz mindkét távon, és még egy emlék pólóval is gazdagabb leszel.

Hogyan nevezhetsz?
Regisztrálj az odinsport.eu weboldalon és fiókod létrejötte után válaszd ki a Kalenji Mountain Trail terepfutó verseny korodnak és a távnak megfelelő kategóriáját.

Bővebb infók a versenyről itt!

A hétvége rengeteg egyéb programmal is vár: expo, terep kerékpár túra, gyermek kerékpár verseny, Bükk Hegyikerékpár Maraton.

Gyere, és Győzd le a hegyeket!