GYŐZD

LE A

HEGYEKET !

logox

 

Megújul a Bükk Maraton, költözik a versenyközpont Felsőtárkányba az Egeres-völgybe.

 

Nagyobb terület a parkolásra, zuhanyozási lehetőség a sportpályán, természetközeli kiegészítő programok, nemcsak a verseny résztvevőinek / barlang látogatás, tanösvények megtekintése, lovaglási lehetőség, csónakázás, falmászás, nyársalás, grillezés /.

A rövid táv csökken 37 km-re, de a szintkülönbség nagyobb lesz, kicsit keményebb, de továbbra is teljesíthet?.

A közép táv 57 km-re változik, a nyomvonal fele távnál áthalad Felsőtárkányon, így a szurkolók többet látnak a versenyből. A faluban lévő frissít?állomáson a csapatoknak lehetőségük lesz a versenyzőik saját frissítésére. A hosszú táv csökken 93 km-re, szeretnénk ha többen választanák ezt a távot is. Az évek folyamán folyamatosan csökkent az indulószám ezen a távon, talán ez kicsit változtat ezen a tendencián. A hosszú táv először 65 km-nél érinti Tárkányt, így itt is lehetőség adódik a frissítésre és a szurkolásra is. A nyomvonalak hamarosan felkerülnek a honlapra, a hatóságok jóváhagyása után.

Szívesen fogadunk minden ötletet, amely megvalósítható és kapcsolható a Bükk Maratonhoz /Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./.

Nagy Ádám