Kedves Sporttársak!

 

2021 sok szempontból vízválasztó az életünkben, a sportban, a kerékpározásban, a Top Maraton és a Bükk Maraton történetében. Nagy múltú, régi versenyünk - a Bükk Hegyikerékpár Maraton = BHM - új helyszínre, Bélapátfalvára költözött az idei szezonban. A változatos, új kihívást jelentő pályák, a táj szépsége és a versenyzés lehetősége, az extrém időjárás ellenére is elnyerte a tetszéseteket.

Nagy öröm volt számunkra, hogy kedvező visszajelzéseket és biztatást kaptunk tőletek, versenyzőktől, valamint a helybéliek és a város vezetése is pozitívnak értékelte a rendezvényt. Így a Bükk Maraton folytatása mellett döntöttünk, Bélapátfalva város vezetésével négy éves folytatásról állapodtunk meg. Az érzékelhető nehézségek ellenére hisszük, hogy versenyünk túlélője lesz a magyar montaine bike mélyrepülésének és bízunk benne, hogy a BHM a sportág érdekeit, értékeit képviseli majd a jövőben is, mint már évtizedek óta teszi! Ehhez kívánok jó egészséget, kitartó edzést minden bicajosnak, régi és új versenyzőnek!

Köszönjük azoknak a sporttársaknak, akik az idén is, és évek óta eljönnek a Bükkbe, hogy megméressék magukat és egy jó bicajozás során legyőzzék a hegyeket!
Hívunk és várunk Benneteket 2022. augusztus 7-én! Hozzatok magatokkal új versenyzőket, vagy ifjú titánokat!

A hagyományok megtartásával számos újítással is igyekszünk felkelteni a versenyzési kedvet.

A maratont a kezdők részére könnyítjük, így lehetőséget adva a még versenyen sosem indult bringásoknak és a gyerekeknek is a részvételre a mini távon, vállalható kihívás teljesítésére.

A rendezvényre a nevezési díjat nem emeljük, valamint próbálunk nagyobb szolgáltatást nyújtó startcsomagot összeállítani, reális díjért.

A versenynek otthont adó város nem csak a gyönyörű „hátterünkről” – a Bél-kő hegyről nevezetes: jövőre már igyekszünk a nevezetességeit, értékeit is bemutatni nektek.

Izgalmas ötleteink vannak erre nézve, ezek egyike pl. egy kerékpáros túra a verseny előtti nap délutánján, melynek során a látnivalók szórakoztató megismerése mellett a városka gasztronómiai kínálatából is kaptok ízelítőt.

Figyeljétek az oldalunkat, többféle nyereményjátékba kapcsolódhattok majd be, valóban értékes nyereményekért.

A nevezés december 1-én indul!

Tedd a karácsonyfa alá és írd be a jövő évi naptáradba! Úgy tervezd a nyaralásod: 2022.augusztus 6-7-én BÜKK MARCI Bélapátfalva.

Újdonság lesz, hogy 21 éven keresztül a startcsomagban egyedi emblémázott pólót adtunk, ezt cseréljünk a jövő évtől.

Ebben szeretném a segítségeteket kérni, mi legyen az ajándék a startcsomagban?

A. Fullcap sapka

B. Nyakkendő

sapi

nyak 1

Szavazás itt.