mi lesz a rajtcsomagbam

Minden évben érdekes kérdés ez a nevezők számára.

 Szóval mi lesz a rajtcsomagban?

  • Természetesen szórólapok, amelyeken szponzoraink népszerűsítik termékeiket.

És még?

Mindenki fog találni egy kupont, amelyet a Cartographia Kft ajánlott fel az indulóknak. (Tudod ők forgalmazzák a legjobb turistatérképeket, turistakalauzokat hazánkban sőt van egy csomó útikönyvük is.) Ez a kupon 2019. 08.31-ig érvényes és 20% kedvezményt nyújt a webshopjukban, illetve a mintaboltjukban lévő Cartographia kiadványokra. A jó hírem az, hogy a kupon az érvényesség végéig akár többször is használható.

cartographia kupon2019

Az esemény hivatalos frissítője a High5, mind a futókra, mind a bringásokra gondolt. A Kalenji Bükk Mountain Trail résztvevői egy High5 Energy Gel Aqua-t (IsoGel) a maratonozók egy Energy Gel-t találnak a rajtcsomagjukban.

high5 rajtcsomag

Akkor most elárulom mit ad a SIMANO. Egy kupont, amely az alábbi akció keretében fut:

„Vásárolj és cseréltess Eredeti Shimano láncot, vagy fogas-koszorút és mi új fékbetétekkel ajándékozzuk meg kerékpárodat. Keresd országosan több, mint 50 üzletünket, ahol biztos lehetsz benne, hogy Eredeti Shimano Alkatrészekkel dolgoznak.”

Amit erről érdemes tudni: Az akció a versenyt követő naptól él, és szeptember 30-ig tart. Azaz,  bőven az utolsó lánc és sor nyúzó TOP Maraton futam után is be tudod váltani. Természetesen eredeti SHIMANO alkatrészt fogsz kapni, akár V -,  akár tárcsaféked legyen. Ja és fékbetét garnitúrára gondolj (első és hátsó)!

Ahol az ajándékod elérhető: (üzletek listája) ITT!

wop 2019 websitebanner

Gondoltam, most megmutatom azt a táskát, amiben a rajtcsomag kincsei lesznek. Ez egy kb. 30X40 cm-es tengerészzsák jellegű PAMUT! táska amelyet a Bükk Hegyikerékpár Maraton, illetve a verseny fő szponzorának a Shimano-nak a logója díszít. A táska reményeink szerint a verseny után is "tovább él" kinél tornazsákként, kinél bringás cipő tárolóként. Reméljük más maratonon is viszont látjuk!

bm start szatyor

  • Minden indulónk fog kapni szponzorunktól a Don Francesco-tól egy termék mintát, ami a durum tésztájukat tartalmazza.

donfarancesco termekminta

Mint látjátok, 125 g tészta van a csomagban. Hogy ez mire elég? (Ne, ne fűzd föl nyakláncnak.) Kipróbáltuk és egyben leteszteltük. Pont egy emberes adag tészta jön ki belőle.

Ha ízlik, akkor beszerezheted a tésztát a COOP, CBA, REÁL, METRO, AUCHAN, SPAR, INTERSPAR, LIDL, HERBÁRIA hálózatok üzleteiben.

donfrancesco tanyeron

Jó étvágyat mindenkinek!

Felcsigáztunk? Lesz még más is! Folytatjuk!

szonzorok2019