Bükk Maraton - Hírek
Bükk Maraton - Hírek
2016. június 23. csütörtök, 10:25

Eddz lassan, versenyezz gyorsan, majd pihenj nagyot a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superiorban!
A hegyvidéki életmódszálloda az erdő közepén fekszik, csodálatos kilátással a Kékestetőre!
Különleges spa kezelésekkel, kül-és beltéri programokkal várjuk az aktív pihenésre vágyó versenyzőket és családtagjaikat.
Az étterem kínálatában megtalálhatóak a hagyományos, helyi alapanyagokból készült ételek, a legújabb táplálkozási trendek szerint elkészítve.
Pihentető ajánlatokért látogass el a www.hotelmatra.hu <">http://www.hotelmatra.hu> weboldalra!
Lifest

 
Bükk Maraton - Hírek
2016. május 10. kedd, 10:32

E1

E2

 
Bükk Maraton - Hírek
2015. október 19. hétfő, 12:23

A XVI. Bükk Maraton időpontja: 2016.08.07. 9:00

Nevezés 2015 novemberétől érhető el.

Bukk 2015

 
Bükk Maraton - Hírek
2015. július 22. szerda, 08:37

A várhatóan 30 celsius fokos hőség miatt, a startcsomagba nem gel hanem HIGH5 ZERO kerül.

Lentiekben útmutatás a ZERO használattal kapcsolatban. Jó versenyzést kívánunk!

A ZERO az új magas elektrolit tartalmú sportital tabletta, a High5-tól. Fogyasztható edzés előtt, közben és utána is. Egy tabletta 750 ml vízbe dobva egy ízletes, frissítő, cukormentes, szénhidrátokban szegény, elektrolitokban gazdag italt eredményez, magas magnéziumtartalommal, mely megóv a görcsöktől.

Minden tubus 20 tablettát tartalmaz, melyből 15 liter izotóniás italt tudsz készíteni. Mindegy mit sportolsz, mindegy milyen környezetben, csak tegyél egy tubus ZERO-t a táskádba és maradj hidratált, az egész nap folyamán. Hosszú tekeréseknél, vagy hosszantartó versenyeken csak dobj be a zsebedbe egy csomaggal, és változtass minden vízcsapot optimális hidratáló forrássá. A pezsgőtabletták azonnal oldódnak, hogy egy könnyű, frissítő, szénsavmentes italt biztosítsanak, magas elektrolit szinttel, bárhol, bármikor.

Zsírégető Rendszer: A ZERO része a High5 Zsírégető Rendszerének. Ez két részben érkezik: ZERO és a GT100 zöld-tea kivonat. A rendszer célja, hogy fokozza az edzés közben elégetett zsír arányát. Az előzetes tesztek a Glasgow Egyetemen folytak, a szénhidrátos italokat helyettesítve a ZERO-val, jelentősen megnövekedett a sportolók zsírégetésének aránya a teszt közben. A teszt közben bevetve a legújabb fejlesztésű GT100 zöld-tea kivonatunkat, a zsírégetés mértéke még magasabbra nott.

A zsírveszteség: Megemelve a ZERO és a GT100 mennyiségét, ezzel egy időben csökkentve a bevitt szénhidrát mennyiségét (a normál sportitalokban a szénhidrát rengeteg kalóriát tartalmaz) azt eredményezte, hogy a zsírégetés mértéke nőtt. Könnyen belátható, hogy a felesleges zsír elégetése súlyveszteséghez ebből kifolyólag pedig teljesítménynövekedéshez vezet. Hogy mennyivel növeli egészen pontosan a zsírégetés mértékét, erről még jelenleg is folynak a kutatások.

Eddz Lassan, Versenyezz Gyorsan Ez egy protokoll, melynél szénhidrát nélküli itallal (például ZERO-val) edzel, a versenyen pedig beveted a szénhidrátos italt, például az Energy Source-t, vagy az Isotonic-ot. Az elmélet azon alapul, hogy terheld a szervezeted szénhidrátbevitel nélkül, több zsírt elégetve ezzel, azt használva üzemanyagként. Így képes leszel rá, hogy versenykörülmények között is jól toleráld az alacsony glikogénszintet. Ez a gyakorlat, már jelenleg is használatos a legprofibb kerékpáros csapatok között. Jelenleg is kutatásokat folytatunk, hogy megismerjük ennek a jelenségnek a pontos okát, és tudjuk hasznosítani a teljesítmény növelésére Hogy jobban megismerkedhess az Eddz lassan, Versenyezz Gyorsan; elvvel, az ultrakönnyű, zavartalan kerékpározás érdekében csomagolj egy-két tablettát alufóliába és süllyeszd a mezed zsebébe. Így könnyebb hordozni, mint az egész csomaggal. A ZERO-nak nagyon könnyű íze van, normál használatnál, 750 ml-be 1 tablettát teszel. Ha ivóhátizsákod van, literenként 2 tablettát használj. Ha az erősebb ízű italokat kedveled, egyszerűen elkészítheted, 1.5 tablettát tegyél 500 ml-be, vagy 2 tablettát 750 ml-be. A tabletták be vannak metszve, annak érdekében, hogy könnyű legyen eltörnöd.

high5-zero-v2-stg854f8c7219d9cfb03adec1948bc534a41 thum 140x1404afcc00d08e4efbf1c943302f0a2f710 thum 140x140
Bukki promo

 
Bükk Maraton - Hírek
2015. július 20. hétfő, 14:59

Kedves Sporttársak:

Szálláslehetőség Felsőtárkányban:

Imókő Üdülő

Nyomtatás

Cím: 3324 Felsőtárkány, Ifjúság utca 2.

Elérhetőségek, információk:

Szabó Csilla

Telefonszám: 36/434-748
Mobilszám: 30/345-0991

Fax: 36/434-748

E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A rajt-cél területen /hátul/ a sátrazás a nevezett versenyzők részére továbbra is ingyenes.

versenykozpont-500x711

 
Bükk Maraton - Hírek
2015. július 17. péntek, 12:09

Kikapcsolódás az EGERERDŐ Zrt. területén

Cégünk igyekszik az erdő védelmi és közjóléti funkciójának is ugyanolyan mértékben eleget tenni, mint gazdálkodási feladatainak. Ezt csak úgy tudja megtenni, hogy a gazdálkodási tevékenység bevételéből próbálja fedezni a természetvédelem és a közjólét költségeit.

Az Országos Kékkörhöz (OK) kapcsolódó projekt során a gyalogos túraútvonalak mellett a kerékpáros hálózat fejlesztésére is sor kerül. A megvalósításban a Magyar Természetjáró Szövetségen kívül partnerünk az Ipoly Erdő Zrt., az Északerdő Zrt. és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Természetjáró Szövetség. Az EGERERDŐ Zrt. területén a 85 kilométeres úthálózat felújítása és kijelölése mellett kerékpáros pihenőhelyeket alakítunk ki, valamint Rudolf-tanya teljes körű felújításával kívánjuk vonzóbbá tenni a térséget a vendégek előtt. A projekt várhatóan 2014-ben zárul, teljes költségvetése több mint 306 millió forint, melyből az EGERERDŐ Zrt-re eső rész 84 millió forint.

EGERERDŐ Zrt. és a Magyar Természetjáró Szövetség az ÉMOP-2.1.1/A-12-k2-2012-0002 azonosítójú projekt keretében kíván hozzájárulni az Észak-Magyarországi Régió turisztikai fejlesztéséhez, a túrázás, különös tekintettel az Országos Kéktúra népszerűsítéséhez.

A megvalósítás egyik fontos eleme a galyatetői Péter hegyese kilátó felújítása és magasítása, illetve a kilátóhoz vezető ösvény megújítása, valamint Galyatetőn, az egykori munkásszálló multifunkciós átépítésével világszínvonalú turisztikai és témaközpontot, továbbá zarándok szálláshelyet hozunk létre, mely az Országos Kéktúra egyik alappillére lesz.

Kapcsolódva az Országos Kéktúra népszerűsítéséhez, egyre több szálláshelyet újítunk fel erdeinkben. Ennek köszönhetően 2014 áprilisában átadásra került a gyöngyössolymosi Szalajka-ház. Az ide látogató vendégek csendes környezetben pihenhetnek távol a város zajától, élvezve az erdő békéjét és a ház mellett csordogáló patak zenéjét. A családok, kisebb baráti társaságok fogadása mellett vadászvendégeket is szívesen látunk, de a közeli Mátravasút és az erdei iskolás programok miatt az osztálykirándulások, iskolai táborok ideális helyszíne is egyben. Az épület 30 fő szállóvendég befogadására alkalmas, de a konferencia- és oktatóterem 40 fős programok megrendezésére is használható.

Idén áprilistól, a Tar község melletti, Fenyvespusztán 9 vendégszoba, ezáltal 18, pótágyakkal kiegészített szálláshely várja a gyönyörű természeti környezetre vágyó utazókat, turistákat, erdőjárókat. Az épület akadálymentesített, a szobák fürdőhelyiségekkel rendelkeznek, egy kisebb méretű apartmant is kialakítottunk, valamint 35 fős oktató- és társalkodó termet hoztak létre.

Az erdei szálláshelyek igénybe vételével remek lehetőség nyílik a hazai erdők, a csillagos égbolt megtekintésére, a madár hangverseny megismerésére, a Mátra rengetegeinek felfedezésére.

Mindig törekszünk arra, hogy a társadalom elvárásaival összhangban megóvjuk az erdő természeti egyensúlyát, hiszen az erdész nem csak az erdőt, hanem az egész természeti környezetet óvja és védi!

Eger

 
Bükk Maraton - Hírek
2015. július 15. szerda, 11:11

Szo b1

 
Bükk Maraton - Hírek
2015. július 06. hétfő, 09:00

2015 bukk maraton info 01

 
Bükk Maraton - Hírek
2015. február 23. hétfő, 09:00

Február 28-án lezárul a kedvezményes nevezés a Bükk Maratonra és a TOP sorozatra is.

logo topmaraton

A TOP Maraton eseményei:

- 2015. május 31. - Specialized Maraton Szilvásvárad

- 2015. július 5. - Duna Maraton

- 2015. augusztus 2. - Bükk Maraton

- 2015. augusztus 30. - Mátra Maraton

További információk: www.topmaraton.hu

 
Bükk Maraton - Hírek
2014. december 13. szombat, 10:34

Miért vezetjük be?

A rövid táv teljesen versenycentrikussá vált, ezért kicsit nehezíteni kell a pályát úgy fizikailag, mint technikailag. De a kezdő és alkalmi montisoknak már így is nehéz.

Ezért a kezdő montisoknak, gyermekeknek, családoknak, rekreációs és alkalmi bringásoknak kínáljuk 2015-től - a hegyi bringázás egyébként a legtöbb elemét tartalmazó - mini távos versenyt. Reményeink szerint az itt bringázók is megtalálják a számukra megfelelő teljesíthető kihívást a 15-25 km közti hosszúságú pályán.

A 11-12 éves gyerekek innentől nem indulhatnak el a rövid távon, nekik az életkoruknak megfelelő verseny a mini táv lesz. Az U7, U9, U11 korosztálynak továbbra is a szombati napon megrendezésre kerülő Titán Kupát ajánljuk.

A közép és hosszú táv nehézségi szintje marad a korábbi, ahol tudunk próbálunk újdonságokat becsempészni, változatosabb pályát létrehozni.

Várunk minden kezdő montist a legrövidebb megmérettetésre, a Mini távra, itt nem érhet meglepetés kudarc, a siker garantált.

hlra

A 2015-s nevezés elindult. Nevezés: www.odinsport.eu

 
1. oldal / 6
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés